Riktig bruk av Twitter

For å få mest mulig ut av twitter , må en entreprenør bygge opp et relevant nettverk eller samfunn. Nettverket kan da brukes som et springbrett for å få en sterk tilstedeværelse på nettet, og bygge et sterkt varemerke. Twitter tilbyr muligheten til å kringkaste kvalitet hver dag . Lenker kan også gis til videoer eller bilder. For entreprenører er det en enkel måte å holde næringslivet informert om happenings i bransjen, og få synlighet på samme tid.

twitter

Dessverre er det noen entreprenører som ikke klarer å kapitalisere på disse fordelene , på grunn av vanlige fallgruver. Nedenfor er de vanligste fallgruvene:

Starter på Twitter uten strategi

Twitter bør sees på som en komponent del av en helhetlig markedsføringsplan. Derfor er det aldri en god idé å starte opp uten en twitter-strategi. Som med alle andre sosiale medier bør målene være planlagt, samt å utvikle eksisterende produkter eller tjenester. Siteadminpro kan ikke garanteres uten at en strategisk plan er på plass i utgangspunktet. Men mange gründere mislykkes fra første stund fordi deres tilnærming til twitter ikke er planlagt. Dette er lett en av de vanligste twitterfeilene gründere gjør.

Opprettholde en Twitter-konto uten hjelp

En annen vanlig twitter feil gründere gjør er at de forsøker å opprettholde en konto uten hjelp. Mange gründere prøver å gjøre alt på egenhånd. De prøver å sjonglere markedsføring, regnskap , kundeservice, og andre funksjoner i virksomheten uten hjelp utenfra . Som et resultat, ender de opp med å spre seg for tynt , til skade for virksomheten. Få mest mulig ut av twitter tar tid og entreprenører må forstå det. De trenger å forstå at en twitter-konto må overvåkes . Det kreves en dypere forståelse av twitter for å lykkes. Det krevers også publisering av kvalitetstweets, og en betimelig reaksjon på tweets mottatt.

Ignorerer kvaliteten på tweets

Evnen til å rekruttere nye tilhengere på Twitter og å holde dem interessert, avhenger mye av kvaliteten på informasjonen i tweets. Tweets må fange oppmerksomheten til samfunnet . Opplysningene skal være aktuelle og relevante . Ideelt sett bør tweets være raske, daglige snutter som gir tilhengere et innblikk i kjøreskole i oslo og personligheten til bedriften . Det er ingen vits i tweeting informasjon som det ikke er attraktiv , og som ikke trekker inn nye kunder. Entreprenører ofte gjør dette feil , fordi de prøver å gjøre så mange av virksomheten funksjoner på egenhånd. De ikke klarer å sette pris på alle som er involvert i å bruke twitter effektivt.

For entreprenør , representerer twitter en fantastisk mulighet til å få kontakt med likesinnede mennesker over hele kloden. Det kan være et salgsfremmende verktøy for en nystartede selskapet. Det gir mulighet til å lære av andre mer vellykkede gründere. Når en entreprenør lærer nye strategier som kan brukes til deres virksomhet skapes en buzz som vil ta virksomheten til neste nivå .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>