julehandelen

Et mylder av Julekalendere

Vekst i netthandelen

Netthandelen i Norge har sett en solid vekst de siste årene, og statistikken tyder på at trenden vil fortsette. Fra 2013 til 2014 økte detaljhandel på nett med 15,4 prosent, og utgjorde totalt en omsetning på 6 milliarder kroner i fjor, i følge SSB. Flere og flere nordmenn har tilgang til internett, og benytter seg hyppig av tjenester og underholdning på nettet. De aller fleste nettbutikker har i løpet av de siste årene inkludert adventskalendere på nettsidene sine for å skape mer interaktivitet og engasjement hos nye og eksisterende kunder. Advent er en travel måned som genererer mer salg enn andre måneder, og derfor har julekalenderen blitt populær hos både kunder og forhandlere.

Rabattkuponger i lukene

CupoNation er en av Norges ledende aktører innen rabattkoder på nett, og lanserte for første gang adventskalender på nettsiden sin i år. ‘’Nordmenn viser en økende interesse for online rabattkuponger, og siden desember er høysesong for netthandel, var det naturlig for oss å samle våre mest eksklusive rabattkoder i form av en adventskalender’’ sier Emmy Håpnes, daglig leder i CupoNation Norge. Adventskalenderen inneholder tilbud fra store norske og internasjonale forhandlere og hver dag blir en ny rabattkupong avslørt.

Mye å spare på julehandelen

Mange nordmenn har enda ikke fått øynene opp for rabattkoder, og handler varer til full pris, rett og slett fordi de er uvitende om hvor lett det er å spare penger på nettshopping. CupoNation ønsker å nå ut til så mange nordmenn som mulig i desember med adventskalenderen for å vise hvordan man kan spare noen kroner på julehandelen.