timecloud

Automatisk vaktlisteplanlegging

Nå kan du kaste Excelarkene og gå over til automatisk vaktlisteplanlegging!

TimeCloud AS lanserte nylig et produkt for planlegging av vaktskift. Dette er en del av den enorme teknologibevegelsen vi har sett de siste årene, forteller gründer Arild Fagerland. Ideen fikk gründerne selv fra restaurantbransjen, men har brukere innen flere bransjer, blant annet barnehager og hoteller.

TimeCloud er ett av mange teknologiselskap som satser på innovasjon innen HR-funksjoner. Vi ser allerede selskaper gå over til nettbaserte regnskapstjenester, sier gründer Arild Fagerland i et intervju. Da bør man ikke sitte med postitlapper når man planlegger bemanning, fortsetter han.

TimeCloud har hentet inspirasjon fra restaurantbransjen og fra Silicon Valley. Høsten 2012 var gründerne med på et mentorprogram i regi av Innovasjon Norge. Dette har fått oss til å tenke globalt, forteller medgründer Malin Fredrikke Sjoner. Hun mener de har klart å standardisere løsningen slik at den fungerer på tvers av bransjer. Man definerer nemlig stillingstypene først og deretter lager man et raskt oppsett. Etter registreringen får man en automatisk vaktliste som man kan manuelt tilpasse. Byttingen foregår på «byttetorget», som er et markedsbasert torg der førstemann-til-mølla-prinsippet gjelder. Det ligger forhåndsutfylt parametre for å håndtere arbeidsmiljøloven og alle de ansatte er rangert etter hierarki slik at vaktene blir dekket av riktig kompetanse. Fremtidens vaktlistesystem finnes hos oss, sier Arild Fagerland. Dette er en del av teknologirevolusjonen vi har sett, og er noe som ledere bør få med seg. Vi forstår virkelig ikke hvorfor ledere i 2014 sitter med excelark eller postitlapper, sier Malin.

Dette er TimeCloud:

Timecloud er:
– Et automatisk planlegginsverktøy
– Skybasert tjeneste
– Har innstillinger for å ivareta Arbeidsmiljøloven
– De ansatte kan se sine skift og nyheter og bytte skift etter godkjenning fra leder